kvar i något jag lämnat



Usch, tror jag håller på att börja bli sjuk! Kallsvettas, har ont i kroppen och mår allmänt dåligt.

Ska läsa Kirre nu, en bok som vi håller på att läsa i psykosocialt arbete jävligt hemsk! Så ikväll blir bara att ta de lilla lugna så mår jag förhoppningsvis bättre sedan!

Efter middagen hos farmor och farfar började jag må skit illa, samma som igår. fattar inte? så fort jag äter känns det som jag ska spy och vill typ bara dö... men äta måste man ju sååå ...? haha vilka problem kvinnan har asså.

Men så åkte jag och carro i allafall till överby, blev lite besviken eftersom de inte fanns så mycket.. men hittade iallafall en myströja. kan kanske visa den sen, eller imorgon. Vi gick iallafall till espresso house och fikade lite och bara tjöta om allt och inget! bästa.  PUSS PÅ ER

duktiga tjejer



duktiga tjejer som använder sin lediga dag till att plugga!
+ i kanten till oss

det är inte mycket som går rätt idag!



Ska snart ner till farmor och farfar och äta middag, senare blir det överby! puss ♥

Pluggdag med stort P

inväntar mimmi som kommer med färskt bröd som vi ska äta till frukost, mumms!
Sen så ska vi plugggga en massa!

skriver mer sen



pusss på er



följ ditt hjärtas röst för de du tror på

Ska kolla på tarzan nu, min favorit! Sedan sova.
Gott att kunna sova ut imorgon igen. är somsagt ledig.
Jag och Carro tänkte dra och träna när vi vaknat, sen middag hos farmor och farfar och sedan förmodligen överby! hoppas på att jag fått min lön med så att jag inte får den i februari, orkar inte vänta..



GOD NATT PÅ ER GULLEUNGAR!!!

hade kul

tar allt på en och samma gång istället. blir bäst så, annars slutar det bara med att ja tröttnar med en gång

Dag 1 – Presentera mig själv- HAHA, fast på första frågan? vad fan ska man skriva. heter frida magnusson är 18 år, bor i uddevalla med min familj, går barn och fritid med inrikning grundskola, tar studenten i år, är lat, glad, snygg och gosi.

Dag 2 – Min första kärlek.-darin

Dag 3 – Mina föräldrar.- är som alla andra föräldrar, men mina är världens bästa

Dag 4 – Det här åt jag idag.- en banan, ris och någon gryta, djungervrål

Dag 5 – Vad är kärlek.- när två människor gillar varandra

Dag 6 – Min dag.-har vart awesome

Dag 7 – Min bästa vän.-har många bra vänner som ligger mig varmt om hjärtat, men min syster skulle jag nog vilja säga ändå.

Dag 8 – Ett ögonblick.-när jag stod längst fram i agnebergshallen och lyssnade på min idol lars winnerbäck, med en besviken känsla för att han inte spelade min favoritlåt-elden kom den och det va ett fantastiskt ögonblick!

Dag 9 – Min tro.-gud,jesus och mig själv.

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.- till en början leggings och en tisha senare jeans, linne och kofta nu, nattlinne!

Dag 11 – Mina syskon.-carolina, fantastiskt brud på alla sätt och vis. gustav-en underbar grabb som jag är jävligt stolt över!

Dag 12 – I min handväska.-läxböcker............

Dag 13 – Den här veckan.-minns inte ens vad jag gjort så de sög ju

Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.-kolla där uppe

Dag 15 – Mina drömmar.-antar att de är vad jag drömmer om i livet? drömmer isf om att få hjälpa människor, arbeta med ett yrke som jag brinner för, bilda en familj och vara lyckligast i världen tillsammans med min man och mina tre underbara ungar, gifta mig, resa mycket, kanske köpa en björn, tågluffa, göra en massa jävla crazy saker ........ säkert mer, men kommer inte på det nu!

Dag 16 – Min första kyss.-haha, simon! minns de så väl. va i dragsmark med klassen, så körde vi ryska posten. Lina tvingade mig kyssa honom för en tia.. vad gör man inte för pengar?

Dag 17 – Mitt favoritminne.-har många, men et som va helt fucking jävla awesome var i ayia napa, hela veckan va så total grym så finner inga ord.

Dag 18 – Min favoritfödelsedag.-som sagt, ayia napa. åkte dit på min födelsedag. det kanske inte var den roligaste, med skola, flygningen och sen hem och decka i sängen med en gång, men den spenderades med goa människor och var en början på en fantastisk vecka.

Dag 19 – Detta ångrar jag.-finns mycket ja ångrar i mina dagar. men får väl ändå säga min första fylla. va sjuk.

Dag 20 – Den här månaden.-har vart braaaaaaaaaaa

Dag 21 – Ett annat ögonblick.-palla

Dag 22 – Det här upprör mig.-falska bitches

Dag 23 – Det här får mig att må bättre.-chocklad, mina vänner och darin

Dag 24 – Det här får mig att gråta.-alkohol

Dag 25 – En första.-vadå?

Dag 26 – Mina rädslor.-åska och blixtrar, bara döden är värrre.

Dag 27 – Min favoritplats.-min säng

Dag 28 – Det här saknar jag.-en väldigt fin vänskap

Dag 29 – Mina ambitioner.-vet inte ens vad ordet betyder

Dag 30 – Ett sista ögonblick.  - ok


hemma nu

sådär., nu är jag hemma igen. har som sagt vart och kollat på bio, svinalängorna. helt okej film, fattade typ ingenting förs än i slutet men de gick bra ändå. men den va hemsk .. men sevärd ändå!!

min syster kom och hämta mig efter bion och nu ligger vi i min säng och kollar på sebbe. ska snart försöks sova, ska hinna med mycket imorgon! pusspuss

söndagsmys med OC

avslutar helgen med lite OC, är bara på första boxen och när jag sett klart dom så måste jag fortsätta se, men har inte dom resten, någon som har dom och vill låna ut? (a)

imorgon är jag ledig och då ska jag göra det som jag gjort dom två senaste måndagarna - umgås med min fina Mimmi som jag träffar alldelses för sällan, men det ska det bli bättring med för hon har vart riktigt saknad!!

men nu ska jag kolla OC :D


PUSS ALLA GOINGAR!!




söndagsmys!



har fått gjort allt jag planerat idag, så det är bra det. promenad, städa rummet, pluggat ...
KUL VA?

drar iallafall ner till stan nu för bio! PUSSPUSS

PS. Amanda, jag hoppas verkligen du bloggat innan jag kommer tillbaka!!!! ;) DS.

110130


Julia i ett nötskal asså hahaha...

Kom nyss hem ifrån en prommenad med sis och sigge, gick ner till farmor och farfar. drack kaffe och kollade på konståkning, inte så kul så drog hem istället. ska sätta igång med lite skolarbete nu, men orkar egentligen inte. sen hopp in i duschen och snygga till mig lite innan bion, blir svinalägorna haha aldrig hört talas om den men de blir nog bra ändå! puss


promenad genom stan

Sådär, nu är jag en människa igen. Min syster fixade bloggen lite, svårt att veta hur man vill ha den? men denna får duga sålänge! :) vad tycker ni?

Nu ska vi ta en promenad ner till stan och kanske blir en sväng in hos farmor och farfar med! Puss

 



fråga mig inte.


dör liteeee

vaknade precis med värsta ont i magen så vill bara dö lite nu.
kan skriva senare, puss

11:30

klockan är halv tlv och jag har jobbat några timmar o är redan klar, hur gött är inte det då? så nu ska jag bara slappa o kanske plugga lite innan det är dags för träning :)



PUSS

graffiti nail top


försökte på mig detta denna sena timmen, dock blev inte resultatet på mig lika bra som på bilden. Men ja kommer nog över det ska ni se!

Ger mig på ett nytt försök imorgon skulle jag tro. Nu ska jag kolla på någon film och sova. Känns som det är dags för det nu?! Puss, Frida.

drottning utan krona

TJENA

kom precis hem ifrån jobbet. så pratar lite i telefon med julia nu, hon har vart på fest så får höra lite om kvällen.
gick kalas på jobbet idag, busade och lekte lite, kollade på film och åt lite gott. sen kom joakim och höll mig sällskap så de va ju bra.

nu väntar jag på att min syster ska komma hem efter en utekväll i uddevalla, ska bli kul att höra vad hon tyckte haha. imorgon ska vi dra och träna sen kanske de blir bio, får se! puss


MYSAMYS

väntar på sara som snart kommer hit så vi kan få äta lite thaimat!

dagen har vart den segaste på länge, undra varför?

Frida har verkligen gett sig fan på att vi ska blogga så jag får försöka, även om jag inte har något kul att skriva :(


kössss



bästa sis

Nu kom min fina syster hem med lite grejer till mig, hon är för go hon! Tre par trosor, torrshampo och lösnaglar.

Har fortfarande inte orkat städa rummet.. dåligt men sant. sitter i sängen och dunkar musik istället. måste snart ta bussen ner till stan för mamma orkar inte köra mig.. haha HERRÅ BABES


collage

Mitt Collage Till Julia:


Julias Collage Till Mig:


Mitt Och Julias Collage:

Ja, Vad ska man säga?? Finner inga ord. Men vi vaknade som prinsessor och träningvärk i magen.
Ibland är hemmakvällar roligare än krogen! PUSS, f


free fallin'

Kom precis hem ifrån Julia och Torp.

Vaknade runt halv tolv idag, gott att sova ut!! så spela vi kort och åt frukost. Sen åkte jag till torp och mötte upp mamma och syster, fick köpt mig ett par leggings så det var bra. Kom precis hem som sagt, har gått en liten sväng med vovvsingen bara.

Såg att amanda skulle städa sitt rum. tror det blir samma för min del faktist. blir nog bäst så. ska jobba ikväll med, blir najs. pusspuss

Min gos.


kanonkväll

kvällen igår blev kanon, började med förfest hos micka med sköna folk, sen drog dom till mortens vid 9 men varken jag eller josse ville dit så tidigt så vi gick till alex och fortsatte förfesta, tyvärr kunde inte min kompanjon hänga med till krogen så fick gå dit själv med killarna tur att man träffa folk där inne man kände iaf!
efter ett långt köande kom vi in och där inne va det sjukt mycket folk, kände mig helt vilsen haha!

men kvällen blev grymtbra ändå, tack alla som var gjorde den grym :D

nu ska jag fortsätta städa mitt rum och sen blir det thaimat med bästis!


peace

lirar kort

hejsan, sitter nu hemma hos julia. har spelat kort i en timma, skitkul. så nu är hon nere och gör lite kaffe till oss. ska nog sätta på en movie snart så för min del bilr de myskväll ikväll. men är sugen på krogen, de är jag. men de får bli nästa helg för min del och då kör vi all in! haha

ska försöka få jullan att börja blogga men hon är lite tveksam till det men!

UPPDATE: fick julia att blogga www.juliakarinthorell.blogg.se kan ni hitta henne!



közzi

PÅ'T IGEN

verkar som vi ska ge detta bloggandet ett nytt försök, får se hur det kommer gå men jag lovar att jag ska göra mitt bästa!

ganska seg dag i skolan idag måste jag säga, tur att fridisen finns där!

ikväll väntas en helgalen kväll på mortens, förfest med skönda brudar!!
ses i dimman!

peace out




nytt försök

Jag och Amanda hade tänkt att börja blogga igen på denna bloggen, så välkomna till våran värld!

JAJA, just nu ligger jag i min goe säng och dricker smoothie, mummsfilibabba hehe. Ska snart städa rummet och packa för att sedan åka hem till julia för en myskväll! blir tajt. Pusspuss



Just nu finns de bara FULA designer att välja bland på blogg.se, så denna får duga sålänge. men ska se till att fixa någon fin. men inte idag.

RSS 2.0