i said i don't want to walk this earth if i gotta do it solo



here u got

23:02

Hej sötnosar!

Kom precis hem till julia efter några timmars åkande runt om i vår vackra stad tillsammans med David. Just nu håller julia på med ett engelska arbete som ska in imorgon så får roa mig lite på egen hand.



Ser mycket fram emot morgondagen då jag amanda och några tjejer ifrån klassen ska träffas på kvällen och göra staden osäker, middag och bowling står på schemat och vart vi hamnar därefter vet jag inte riktigt än. Men det ska bli riktigt roligt faktist!

Puss

svar

fråga: C  om anywhere you are i am near: vad för jobbintervju e de ?
svar: Hemtjänsten på skogslyckan!

Puss, Frida

min dag

skola-jobbintevju-farmor&farfar-chilla-sola med amanda-träffa david&julia ♥


16:28


2011-03-31


anywhere you are i am near



Har inte vart min dag alls idag känns det som. Har iallafall fått gjort klart ett arbete och snart klar med ett annat, så de känns lite bättre iallafall. Pågrund av att jag glömde mina nycklar i skåpet samt jackan, pengar och busskort så ska min älskade pappa köra mig tidigt till skolan imorgon, trots vi har sovmorgon. Men Julia och Amanda är så söta och möter mig så vi tänkte sätta oss och beta av några arbeten! mycket pågång nu innan påsklovet ..

Fick reda på att pappa ska åka till argentina i tre veckor imorgon, känns som alla bara försvinner i väg ..? Ska jag även på arbetsinterjvu imorgon så fan för er om ni inte håller tummar och tår för mig :) Ska chilla sen sova. Puss

BÄSTA SIS


idag






30/3

redan slutet av mars, herre vad tiden går fort inte långt kvar tills vi är fria nu, skönt fast ändå inte.. kommer sakna alla goa klassskompisar och våra goa lärare, men då får man äntligen göra vad man själv vill vilket ska bli skönt!

fint väder idag, ska luncha med frida idag eftersom att skolan erbjuder soppa vilket inte är vår favorit men detta har ju frida redan nämt i föregående inlägg :)

efter skolan sticker jag till torp med sara och äter ytterligare en gång för sedan är det raka vägen till munkedal för att spela match, heja oss!


skriver ikväll och berättar hur matchen gick :)



PUSS


10:11

God morgon

sitter i skolan och ska precis börja skriva på mitt nationella prov, den muntliga delen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men det brukar lösa sig när jag låter fantasin flöda.

Efter denna lektionen ska jcg och amanda luncha ute någonstans. Är soppa idag, vilket är fruktansvärt äckligt så ..
Nu får jag kanske sätta igång, vi hörs senare! Puss

It's never easy


trött tjej

idag har jag verkligen vart huuuur trött som helst, så nu lägger jag mig!

hörs imorn


  natti

19:58

är inte sur längre, det försvann ganska så fort när jag kom till skolan och fick veta att vi inte hade lektion utan skulle på föreläsning om drogor som förövrigt va jätterolig. efter skolan mötte jag upp lisa och vi gick och fika och fick en riktigt trevlig eftermiddag tillsammans, åkte dessutom till torp en sväng och fick handlat gsnaka mycket, så är nöjd nu.


ska snart hoppa in i duschen, sen äta och skriva ett engelska arbete. så nu vet ni vad jag ska syssla med ikväll! puss


SUR

vaknade på fel sida idag ... eller, det gjorde jag inte egentligen! MEN försov mig, så hann inte med de saker som behövdes göra innan jag börja. aja, hoppas dagen blir betydligt bättre än this shit. puss

film



ska sätta på en film nu och somna till. somnade utan film igår vilket ledde till att jag låg och funderade hur länge som helst, feeeeeeeeet ångest HATAR det, så för att slippa det FILM och inte vilken som helst utan: CAMP ROCK.. tröttnar nog aldrig....

god natt fina jävlar.


:)

fick precis veta att far min gått och köpt sig en båt, som dessutom går ganska fort om jag inte fattade helt fel. kommer bli underbart att glassa på den till sommaren och åka runt till olika öar! ♥

 


ska även försöka spendera lite tid på denna vackra båt som man inte ser i sommar med min fina vän lisa.
härligt att planera lite inför sommaren..

nu ska jag strax sticka iväg och träna med amanda h! gott de ska bli att röra på fläsket igen.


PUSS


riskettan check!

sitter i skolan nu, lektionn börjar inte förs än halv ett så får fördriva tiden på nått vis. har precis kommit tillbaka ifrån riskettan och ingen är här, inte så kul. får smsa någon som får spela kort med mig höhö.. hejdå!

hihi

morrn!

nu ska ja snart sticka hem ifrån, solen skiner dessutom idag UNDERBART! hörs sen. puss


söndagsmys

ligger nu och kollar på stockholm båstad på fyran och väntar på att syster ska fixa klart med dippen. kvällen kommer spenderas framför teven med andra otd, riktigt gott!

blir en tidigkväll antar jag eftersom imorgon bitti blir de riskettan för min del! puss


sommartid

inviger sommartid med snö? Tack för den gud.

vaknade iallafall nyss så ska äta frukost och så. blir en hemmadag idag skulle jag tro, orkar seriöst inte hitta på något är äckligt trött och har ont inprincip överallt..

yeah hörs sen babes! puss

MÅR SOM JAG FÖRTJÄNAR, MEN DET VAR DET VÄRT

Gårdagen blev en riktig lyckad utgång, kanske lite för mycket av det goda.. men sånt får man ta!

Nu ska jag sticka ner till stan och jobba ett par timmar!

PUSS


skön bild på mig och simpan igår! yeah


:)

grym kväll igår :D tack alla inblandade!

ikväll är det på't igen, Gabbi o Mackan står på schemat :)


harrys 25 mars 2011


nu börjar festen


förfest-harrys-däcka

later bitches, frida o amanda!


HEHE


true words



Halloj!

Nyduschad och sådär lagom go ligger jag nu i min säng och bara chillar, har lite ont i huvudet .. men de hoppas jag försvinner till kvällen då jag och amanda ska ut och skaka rumpa! YEAH

kan verkligen inte sluta lyssna på den låten jag la upp häromdagen.. sjukt fin!!!!

naturkunskap

sitter på naturkunskapslektionen och håller på med ett arbete om kolens kretslopp, fruktanvärt ointressant!
har en lektion kvar efter denna som är engelska och efter skolan ska jag sola och kanske blir en tur till torp med, men får se på det.

ikväll blir de iallafall harrys med amanda! yeah

puss

bildbomb från trollhättan




Blev en trevlig stund i trollhättan, åt lite mat på max och en promenad i stan innan vi åkte tillbaka till dit vi hörde hemma. Åt yttligare lite mat, skrattade och busade. En bra tordag med andra ord!

Nu ska jag kolla på efterlyst som jag missade igår, sen sova. Puss

THN

Myser nu med Isabelle, det va så längesen jag träffade henne! Vi ska snart ta oss en tur till Trollhättan och fika i det fina vädret! tråkigt i uddevalla så ..

Hade en lektion i skolan idag då vi gjorde lite projektarbete, pratade och spela gitarr efteråt satt vi kvar i skolan en stund och spelade kort innan jag mötte isabelle och åkte hem till mig.

puss




en av våra trollhättedagar för längesen!

så fin


when it isn't what it should be


innan mörkret faller

Hemma nu ifrån skolan, hade två lektionen varav en lektion var prov.

Amanda och Elvira tittade förbi mig en stund på förmiddagen då vi spelade kort och fikade, riktigt mysigt!

Nu ska jag ta lite taccos ifrån gårdagen och därefter åka ner till stan och gå på föreläsning om adhd, kan bli riktigt intressant så det ser jag fram emot! Det håller dock på i tre timmar vilket inte är så taggande kanske, men det ordnar sig nog. Men vi hörs senare kanske! Puss



bild från lördagens bravader.


fuck

God morgon, vaknade nu vilket innebär att jag missat svenska lektionen.. wiho.

Så nu börjar nästa lektion klockan ett, så vad fan gör man? Jag och amanda försöker styra upp en fika, men hur de blir med den saken återstår att se! Puss




18:28

Vilken dag!

Klockan tio i morse var jag på körskolan redo (läs:fett nervös) för att göra halkbanan och därinnan öva på omkörningar. Allt gick jättebra och jag lever, vilket var det viktigaste!

Efteråt mötte jag upp Hannah i stan så gick vi och solade, åkte med mamma och pappa till torp och handla mat och nu har vi precis ätit taccos. Så det har vart en bra dag, men är helt slut nu. Så nu ska jag strax hoppa in i duschen sen kanske plugga lite religon med tanke på att vi har prov imorgon.... men får se hur jag gör med den saken!


mmmm

man kan inget annat än o älska Chris Browns nya album!


"jag ska bli hora när jag blir stor"



Har en helvetes magkattar just nu, så jävla onödigt.
Så ska krypa ner i sängen och kolla på den bästa sommaren, längesen jag såg den nu.

PUSS

Ps. Om ni har några frågor, funderingar eller åsikter är det bara att kommentera så svarar vi på dom! Ds.

.


<3



skönt att ha dig hemma igen, även om det bara gått 4 dagar haha!

love u, bästis

21:21

Slutade jobbet för en timma sedan, så ligger nu i min säng och käkar vindruvor! GOTT

Tänkte läsa lite bloggar nu, se en film och sedan sova. Imorgon klockan tio ska jag genomgå det värsta.. nemligen halkan. Är äckligt nervös, men de kommer nog gå bra! PUSS

16:12

Hej på er!

Åkte till skolan vid ett tiden och fixade lite med nedräkningen till studenten därefter var det två timmar psykologi som stod på listan! Nu har jag precis kommit hem och ska snabbt bort till affären snart och handla lite åt mamma innan jag sticker ner till stan för lite jobb! Puss



mysiga stunder



härliga stunder i lysekil tillsammans med julia annie och quyen!

Haft myssöndag tillsammans med julia. Somnade på bussen på väg till henne, men vaknade precis innan jag skulle av som tur va! Har ätit lite gott och myst framför solsidan och spelat lite kort. Nu ska vi titta på en film innan vi ska somna. Har sovmorgon till 20 i 2 imorgon, men har lite ärenden i stan att fixa innan vi börjar.

God natt, puss!

sorry!

ber återigen ursäkt för dålig uppdatering men tänkte berätta lite om det senaste dagarna!

onsdags - skolan som vanligt sen köpte vi balbiljetter så den 21/5 går jag o viktor på bal! sen på kvällen blev det fotboll med bea :)

torsdag - lediga heela dagen så gick till mormors jobb och spenderade dagen där, mysigt! barngympa & träning på kvällen och under våran fotbollsträning var det någon idiot som snodde våra mobiler!

fredag - riktigt go dag i skolan, slutade vid 12 åkte hem och bara va.. senare på kvällen blev det myskväll med pappa!

lördag - slappade heela dagen, åt lite tårta oså, sen på kvällen var det jobb som stog på schemat!

söndag - pannkaksfukost sen match mot Wargön som vi tyvärr förlorade. och nu ligger jag i soffan och inväntar det sista avsnitten av solsidan!


pusss

sover hos frugan min i natt


puss

mår som jag förtjänar idag....................


göra stan osäker

Nu slår ja klackarna i taket! hörs imorn, puss!

solen skiner och inga sura miner

Efter en timmas prommenad tillsammans med hund och syster sitter vi på altanen och läser tidningar och har det gott! Nu ska jag pallra mig ner mot staden och sola lite solarium, blir gott. Puss


Do not stand at my grave and weep,

I am not there, I do not sleep.

I am in a thousand winds that blow,

I am the softly falling snow.

I am the gentle showers of rain,

I am the fields of ripening grain.

I am in the morning hush,

I am in the graceful rush

Of beautiful birds in circling flight,

I am the starshine of the night.

I am in the flowers that bloom,

I am in a quiet room.

I am in the birds that sing,

I am in each lovely thing.

Do not stand at my grave bereft

I am not there. I have not left.


18:53



Hade inte tänkt att uppdatera något idag, men slänger in ett snabbt inlägg ändå!
Idag har jag vart på begravning för min älskade mormor... Efteråt åkte vi och åt på Vann Spa Hotell och Konferens tillsammans med kusinerna och hela bunten, pratade minnen och så!

Nu har jag precis kommit hem ifrån stan där jag solade lite med min kära vän Amanda. Kvällen kommer förmodligen spenderas hemma med lite godis och film. Puss

förbannad

igår under vår träning var det någon idiot som har gått in i vårt omklädningsrum och snott 7 mobiler, helt jävla sjukt!

jag vill ha tillbaka min mobil NU!!!!


its a broken hallelujah

Hej!

Fick med mig lite smarrigheter hem ifrån torp såsom en ny hello kitty pyamas, ett par örhängen till mig(Kan visa dom sen, eller imorgon) Ett par likadana till min syster, present till pappa och lite annat ..

Nu har vi precis ätit middag, potatisgratäng och kyckling.. så jävla gott! Och tårta. Så är äckligt mätt nu. Men det är så det ska vara. Min bebiskusin som inte är så himla mycket bebis längre är här så har busat lite med honom, så skön!




Körde arga leken ........

Tror inte jag uppdaterar mer idag Puss

födelsedag!

Idag fyller min fina syster 21 år, detta firar vi med torp, middag och tårta!

Kanske även jag får med mig något fint hem ...Igår blev det en riktig mysig kväll. Efter skolan åkte jag hem till Julia där vi chilla rået därefter åkte vi in till stan och hem till mig. Sen kom joakim så kollade vi på tv och spelade kort.  Nu ska vi åka, så vi hörs senare helt enkelt! Puss



 Älskar dig, världens bästa sis ♥

2011-03-17

Godmorgon solstrålar!

fint väder idag med, skönt!
idag är vi lediga från skolan vilket är väldigt behövligt just nu, kändes skönt att kunna sova tills man själv vaknar. dagen kommer bestå av plugg, barngympan och träning, hade hoppats på jobb idag men så blev tyvärr inte fallet.

nu ska jag ta tag i lite vettiga saker här hemma även ifall klockan bara är kvart över tio så är det skönt o få det gjort! :)

hoppas ni får en härlig dag! :)


PUSS

religon

hejsan!

Sitter nu på religon lektionen, inte så värst kul om jag ska vara ärlig. Efter skolan ska jag köpa balbiljett, men verkar som de kommer ta ett tag med tanke på den enorma kön som förtillfället är och då är de ändå 2½ timma kvar tills de öppnar! så ber till gud att det finns biljetter kvar sedan när de är min tur. Blir nog en tur till torp därefter, men det får vi se på! Puss

NATTI

nu bäddar jag ner mig i min renbäddade säng och lyssnar på musik!

hörs imorn alla goa!



passande bild va?

natti!

varje gång jag ser dig exploderar jag

Precis duchat, så ligger i min säng med nya lakan och allt. det är det goaste! ska snart äta fisksoppa, städa mitt rum och plugga en aning. måste se en film innan jag pluggar med, kanske låter konstigt men ska skriva frågor utifrån filmen och minns inte hur den började.. wiho!

Har inte hänt något speciellt idag som jag kan dela med mig av, tyvärr. Skolan 08.30-15.40 sen solade jag med Amanda Bejerstrand. PUSS


Hos gulan

Förlåt för dålig uppdatering idag, VI ska bättra oss! Eller hur Amanda?

Nu sitter jag iallafall hemma hos julia, har precis skickat in en upgift i psykoloin och Julia sitter fortfarande med den, så har tid att blogga lite HE HE. Eftermiddagen har alltså spenderats med henne, först ett snabbt besök på banken där jag beställde nytt kort..vuxenpoäng eller? sen åkte vi hem till henne och åt lite mat, spelade kort och kollade på 17 again som jag förövrigt tyckte va bra! Ni kanske sett den? Annars kan ni faktist kolla på den. Nu har vi suttit och pluggat en stund så snart ska jag få med henne att lira lite kort.. va längesen nu! ;)

Det va allt ifrån mig nu! Puss

plugg

Insåg att det inte fungerade att ligga i sängen och feta sig, lika bra det kanske. Duschade, sen satte jag igång med inlämningen som jag skjutit upp hela helgen som ska in imorgon. Det tog sin tid, men de va de väl värt antar jag! Nu är den klar iallafall så kan lägga den åt sidan. Har dock lite andra uppgifter, en som ska in imorgon eftermiddag så den ska jag och julia göra imorgon innan skolan börjar!

Nu blir det en film och sedan sova. Puss



 
så håller vi tummarna för att solen visar sig framme imorgon va...

HEHE

Vill träna men istället ligger jag i min säng som världens fetto och äter chips som blev över ifrån gårdagen. Det enda jag kan skylla på är att chipsen måste ta slut...


frölunda torg

Kom precis hem till carolina. Har vart på frölunda torg och spenderat någon timma där! Fick köpt mig ett par solglasögon men ingenting mer eftersom mtt bankkort inte fungerar. thats sucks. Hann med en fika iallafall. Nu ska vi laga middag och därefter får de nog bli hemgång för min del. Helgen har gått alldeles för fort....

puss


2011-03-13



min helg

fredag; skolan - barngympa - räkor - på spåret - akuten
lördag; slappa hemma - thaimat - melodifestivalen - frida & sara
söndag; sovmorgon - sara - plugg - one tree hill - middag hos mormor o morfar - solsidan - film

PUSS


14:15

Kom precis hem. insåg precis att min fritidskort går ut idag, så måste köpa nytt kort men eftersom mitt bankkort inte funkar alltid så måste jag vänta på att mamma kommer hem, vilket jag inte vet när hon gör. hela familjen är i rimneshallen och håller på med någon tävling där! Senare ska jag till göteborg och mysa med min syster, kolla på melodifestivalen och äta gott. Imorgon drar vi förhoppningsvis ut på stan! Puss

matkoma!





rääääkor

tar en hemmakväll med mamma & pappa äta en massa räkor står på schemat, lovley!

dagen idag har vart okej, men börjar bli riktigt dålig nu känner jag så kanske är bäst att bara stanna hemma!
hoppas att alla som går ut ikväll får en rolig kväll!

och ikväll så ger vi alla tankar till japan!




14:46



Kom nyss hem ifrån skolan. Har bara hunnit prata lite med Isabelle på skype.
Nu ska jag bara ta det lugnt en stund, ta en dusch och sen göra mig i ordning så ska vi ut och äta middag sen för att fira pappi! SKA ÄTA FÖR KUNG OCH FOSTERLAND det lovar jag er! pussen

woho

Har precis kollat klart på vinterviken där bland annat peter haber är med och spelar. Filmen har några år på nacken och är en svensk film, precis som jag gillar. så jag tycker att filmen va jättebra. sådär mysig, lite rolig spännande och allt sånt där. så om ni inte har nått bättre för er någon gång kan ni ju kolla på den. Nu ska jag snabbt läsa igenom engelskan en sista gång innan jag ska somna. ikväll sover även sigge(min hund)hemma så då kan jag oftast sova. kan inte sova om inte han är hemma :( SYND OM MIG VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
så god natt på er fina jävlar ♥

tears in heaven


21:14

Blev en mycket trevlig eftermiddag tillsammans med Lisa! hängde med när hon klippte sig, fikade på torp och satt och prata hur länge som helst men får aldrig nog så får spara resten till en annan gång. hann även med ett besök hos hennes underbara mormor. så denna dagen blev ju riktigt bra!

Imorgon fyller min underbara pappi år, så ska ut och äta med familjen och därefter då...? hemmakväll/krogen? ah de återstår fan att se.

Blev fett irriterad nu, fick reda på att jag har prov imorgon..... hade HELT glömt bort det så får sätta igång att plugga nu så kanske ja får ett ig+ om jag har tur? :) kram



snygg bild på mig och lajs ifrån 70-tals festen för ett par år sedan!


<3


girl, you're amazing

fika

har precis vart nere och köpt lite gotta i cafét som vi nu sitter och mummsar på för att få lite energi till att fortsätta arbetet! tappade bort arbetet förut så va lite sur över det, men hittade de i en konstig mapp så det va tur det!

Gick på hårshowen förut som frisör treorna höll i, riktigt bra va det! lite kul med omväxling i vardagen .. nu väntar fikat! HEHE HEJDÅ

mumma



jag o frida åt så himla god lunch i skolan idag!

11:17



sitter i skolan och har projektarbete. mergim va en ängel och körde mig till skolan imorse, dagens ros till honom! nu måste ja fortsätta .. sen lunch, hårshow med isabelle amanda och julia, projektarbete och sen efter skolan ska jag träffa lisa, va så längesen nu så det ser jag fram emot! kram

10:19


.

never let the fear of strikning out keep you from playing the game


:)

IDAG SKA JAG ÄTA TACCOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag älskar mitt liv


13.05

känner mig betydligt bättre idag, men bestämde mig ändå för att vara hemma så jag blir helt återställt för att inte förvärra saker och ting! nu håller jag på att leta efter någon bra film/serie/program för att kolla på för att döda lite tid. så segt att bara vara hemma ändå.

kollade på life as we know it igår.. sevärd? ja absolut! var en jättefin film så. återkommer kanske med mer tråkigheter sen vem veeeeeeeeeeeeet hehe hejdå

ciao

nu sticker jag till skolan, hörs ikväll!



it's not funny at all

är hemma idag, igen. minns inte att jag ens mått såhär i hela mitt liv. mår så sjukt dåligt så jag vet inte vad.. BER TILL GUD ATT DET SNART BLIR BÄTTRE! nu ska ja sätta på en film och få i mig lite varm oboy ♥



remember me

Har precis kollat på Remember me, hur fin film är inte den då? Jag har gråtit ett par tårar, eller om de va för mina ögon va torra...? de vet jag inte. Nu ska jag försöka sova. Sen ska jag försöka vakna, gå upp till skolan och förhoppningsvis må bra. de är planen just nu. kramizar ihih ♥


lite nytt

Klicka precis hem lite fina saker ifrån H&M! Kände att det behövdes upptaderas lite i garderoben. Ganska långa leveranstider dock, men hinner iallafall få långklänningen och bikinin hem lagom tills vi åker till turkiet! wiho längtar. Nu känns det lite bättre iallafall... hehe


sjuk?

stannade hemma från skolan idag, mådde inte alls bra imorse när jag vaknade, halsont, huvudvärk och värk i hela kroppen.. :( så idag har jag bara legat i soffan och vilat mig, har även läst massa sidor i en bok som vi skulle läst ut förra veckan men som jag inte hunnit göra (a)

vi spelade ju vår första DM-match igår också och den gick över förväntan, vinst med 4-1 över hamburgsund, bra jobbat tjejer!

nu ska jag ta mig något att äta, vi hörs!

PUSS


va i hela friden

tänkte slänga in ett inlägg i morse men glömde så förlåt. vaknade imorse av att hela min kropp kändes som tusen kilo och min röst försvann visst någonstans på vägen........... MEN eftersom jag inte visste om jag kunde avboka körlektionen så kände jag att det va lika bra att dra dit, så körde motorväg idag och herrejissus va de gick! men de gick allt bra. sen gick jag till skolan och fick lite uppgifter och nu ligger ja äntligen här hemma i min säng igen och tror fan inte ja kommer röra mig ur fläcken på hela dagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 hejdå

.



Fick finbesök som nydligen gick hem, vi kollade på film(jag minns vad du gjorde förra sommaren, så nu kommer jag verkligen att kunna somna! KALAS) och spelade lite kort och sådära! Gott avslut på helgen med andra ord.
Nu ligger jag i min säng och pratar med Isabelle på skype, igen och tycker synd om mig själv. Halsen gör ondare än någonsin och ont överallt så de känns inte helt okej. Men jag hoppas på att det blir betydligt bättre tills imorgon då jag ska spendera tid med fina tjejor! Ha de så fint så länge, de låter som en bra idé ...............kramiz

HAR KUL OSV.......

Sitter och snackar skype med Isabelle och pratar om allt och inget! Har precis gått en timmas prommenad med Sigge med. Underbara söndag.. fast ne, ska snart duscha så får vi se om någonting händer eller inte sedan. KRAMIZ


en fin dag förra våren tillsammans med mandy!


110306

dålig av mig.. ingen men har inte haft lust att skriva..
helgen har vart lugn, i fredags var det räkor hos bästis och igår melodifestivalen och marängswish (?) med fritte :))

idag taggar vi vår första match mot hamburgsund i DM


take care


dont break my heart

God morgon på er!

Fick gå upp klockan åtta i morse, inte helt okej men vad gör man inte? Har dessutom åkt på hosta och ont i halsen .. orkar inte. Kom precis hem ifrån moster så ska nog duscha. Idag blir det nog chill, måste va hemma hos min hund idag för resten av familjen är i Göteborg för lillebror tävlar! Puss sålänge.



bild från midsommar för kanske två år sen? HEHE

andra chansen

Kollade precis klart på melodifestivalen, andra chansen och jag säger bara att FYFAN va sämst det var! De låtar som var bra åkte ut pågrund av de låtarna som sög balle? herregud, vad har svenskar för musiksmak börjar man ju undra? Aja, inte deppa för det inte utan nu återstår de en myskväll i min ensamhet eller om jag hoppar i säng, de låter nästan som en bättre idé är sjukt trött sååå. Josefin och hennes polare började kolla melodifestivalen med mig iallafall och sen skulle dom vidare på fest men så kom Julia en snabbis och kollade läget och pratade lite, mysigt. Har ju som sagt vart barnvakt ikväll och är fortfarande det! Ska passa bebis till imorgon hihi. Har busat och sånt hihi den gulleungen!





fett suddig bild men whatever

sunshine

Ligger i min säng med massa myskläder och rullgardinen nere, känns inte helt okej med tanke på att vi för en gångs skull har solen här idag i Uddevalla! Men ska kolla klart på Eik och Mackan och därefter ta mig en promenad i de fina vädret med hunden. PUSS

myz fredag

tjenna!

Kom kanske hem för en timma sen så har bara hunnit umgås lite med min moster och bebiskusinen som va här för en fika samt ätit frukost som jag tyvärr fick jätteont i magen av:( krångelmage på hög nivå! men inget mer om det nu.

Igår åkte jag och en kompis till en polare till honom och åt god mat, drack lite gott och spelade kort, efter några timmar åkte vi vidare och kollade på film at home, en perfekt fredag med andra ord! Nu ska jag förtsöka sova lite, är riktigt trött! Skriver nog mer sen, puss!

birthday

Idag fyller min kära kusin 25 år! Grattis på födelsedagen.



världens finaste ♥

tibusmovere.blogg.se


15.52



Ligger hemma och vilar mig lite nu, efter maten i skolan mådde jag jättedåligt och min mage är helt åt helvete nu känns det som men aja, vilar lite nu i hopp om att det ska bli bättre! Stannade iallafall kvar på engelskan som vi fick sluta tidigare på efteråt gick jag och amanda och köpte studentband! Så nu gäller det att inte tappa bort dom!

Ikväll blir det bara chill för min del lika bra känner jag! Barnvakt imorgon med, så vit helg för mig..eller vad säger man? hehe puss


skolan

försov mig lite i morse, vaknade klockan åtta och skolan börja halv nio så blev snabba puckar, åkte till skolan och gjorde prov sen tänkte ja och julia åka hem till mig men glömde nycklarna så kom inte in i  huset.nu sitter jag på naturkunskaplektionen och bara segar ska nog äta för är lite hungrig heheheheh hejrå


seg tjej

idag är jag en seg tjej, usch o fy! men det är bara ett tecken på en lyckad kväll?

här kommer gårdagens förfest i bilder









dont stop belivin

eftersom vi fick vara lediga idag så blev det en go sovmorgon för mig och brudarna idag, vilket behövdes med tanke på gårdagen!

amanda kommer att lägga upp bilder såsmåningom.

Julia och Amanda åkte i vilket fall hem vid halv två ungefär, så efter det har jag duschat och städat rummet! Nu ska jag plugga lite innan joakim kommer så ska jag få med honom ut på en promenad. Så fint väder ute idag! Vet inte riktigt vad mer som händer, men det löser sej! PUSS

100 dagar kvar till studenten

ligger nyduschad i sängen VILKET JAG INTE BORDE GÖRA! har så mycket saker att fixa så ingen tid att ligga här och dega. min syster kom precis in med en tidning, kanon till bakisdagen imorgon ... höhö

jag måste:
blåsa/platta håret
måla naglarna i en skysst färg
sminka mig
fixa i ordning inför förfesten

allt detta innan brudarna kommer! herregud. men det ska nog gå bra!

Haft en mysig dag idag iallafall trots att jag försov mig och missade skolan så drog iallafall till överby en stund och åkte hem till amanda en snabbis och här är jag! nu måste jag fixa och dona, detta kommer bli en grym kväll! puss

yeye

sitter hos hanna med julia och har precis kollat klart på en film där ingen av oss fatta? haha
snart kommer hanna hem från götelaborg så då ska vi äta lite sen beger vi oss till frida för förfest med goebrudarna från klassen innan en helgalen kväll på mortens väntar, 100 dagars festen!!!

Tagga med stort T!


ses i dimman alla studenter!

i'll be there for you

har suttit i en timma och läst bloggar och har med jämna mellanrum stannat upp och funderat på "det va något jag skulle göra" reser mig upp ur sängen men inte kommit på det, men nu kom jag ju på vad jag glömt göra idag: BLOGGA. en sån miss!

har iallafall haft en toppen dag, känns som denna dagen pågått i flera år samtidigt som den gått riktigt fort. hajjar ni? hann va med en timma på första lektionen idag innan jag stack iväg för en körlektion som var riktigt grym! helt felfritt genom staden dessutom är min lärare så jävla skön så kunde inte bli bättre, sen till skolan och chilla med brudarna innan alla andra lektioner startade. efter skolan åkte jag och amanda med torp där emelie var med. fick endast köpt mig ett par leggings men de är väl inte så illa de kanske, ska till överby imorgon innan utgången så kanske hittar nått fint där .. efter torp åkte jag och amanda till stan solade sen åkte hem till henne och bara myste med film, ansiktsmask och god mat som hannah och krille hade gjort till oss, så gulligt. en bra tisdag med andra ord, så nu taggar vi morgondagen som ser ut att bli riktigt grym!

puss

RSS 2.0