vem är frida magnusson?

frida magnusson är en kvinna som dagligen skulle kunna slå världen med häpnad. bakom den där stålgrå fasaden finns nemligen en dam i yttersta världsklass med ett yttre och inre som ingen människa rår på. om du bara skulle våga släppa ut de där kvinnomonstret lite oftare, det skulle alla parter må bra utav MVH 118800

kontaktannons!

Hej, jag är en tjej på 19 höstar som nu söker kärlek i mitt liv. Jag är glad, social och fruktansvärt pratglad tjej.
På fritiden gör jag så lite som möjligt och umgås med mina fina vänner. Om du vill charma mig är de enda rätta att bjuda på taccos, faller pladask..promise.

sugen på lite kärlek eller en ny bekantskap kontakta mig! puss och kram

everyone you meet is afraid of someting, loves something, and has lost something. REMEMBER THAT

vaknade runt ett tiden, tog en snabb dusch och åkte ner till stan för möte på argolis. de gick rätt snabbt sen gick jag och handla massa gosaker för min och fias myskväll och åkte hem och tog en riktig dusch. ska strax blåsa håret och bege mig hem till fia!


dear john



åhh kan inte sova ligger just nu och kollar på dear john. orkar inte med dessa sömnlösa nätter längre.. och orkar inte ligga som ett miffo i sängen heller.
så dear john är bra tidsfördriv i väntan på att somna av sig själv hoho
love.

she will be loved


en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig



kvällen har bestått utav mys framför teven. true talent och beckfilm. därefter kollade jag även på så mycket bättre, där tomas ledin deltog. fyfan vilken fin man han äääär. och så duktig! ska strax försöka sova, upp tidigt imorgon och göra lite ärenden på stan och därefter ska jag förmodligen träffa fia! sov gott. puss!

grattis på födelsedagen bästis!



Grattis på födelsedagen mitt lilla hjärta. Kan inte förstå att min lilla skit nu fyller 20 år.. Hoppas du har det bra i london, så får vi fira dig ordenkligt när du kommer hem ♥ Love you.

30.10.11

är såå trött idag! sovit nästan hela dagen.. har städat mitt rum lite med, fast känns som att de nästan blev stökigare? hur de nu kan komma sig. mamma har vart och hämtat lite prylar idag som var mormors så ska kolla igenom om de är något fint jag vill ha, såg en del saker som va jättefina!

gårdagen blev iallafall riktigt lyckad tillslut, trots det inte riktigt blev som förväntat. fia bestämde sig för att stanna hemma igår, så jag amanda och elvira åkte ner till stan och festade lite ändå! hann med två fester och höga c innan det var dags att bege sig hemmåt. nu väntar jag på att mamma ska bli klar med maten och ska jag kolla på true talent! puss





finaste!

in the ghetto





spnderat ett par timmar med fina vänner på akuten då min vän igår ramla och gjorde sig illa. väntar just nu på att amanda ska komma hit, har saknat henne! vi ska göra oss i ordning inför kvällen och senare kommer även fia hit så åker vi ner till stan och gör den lite osäker. vet inte riktigt hur kvällen ser ut, men det blir fint ändå. ha en bra kväll mina vänner, puss och kram.

There's always gonna be another mountain

LOL, är så jävla bitter just nu. Slutade jobbet för ca en timma sen, så har inte hunnit så mycket mer än att tatt mig hem och landat lite på hemmaplan. Tänkte kolla sista biten utav idol som jag missade då jag och mysan fick agera taxi åt min mor. MEN kunde inte kolla det och detta insåg jag efter att ha spolat igenom hela programet OCH varje jävla reklam. Är ju typ 37 tusen som dessusom äär typ 107 sekunder/styck, hur orkar dom? mår dessutom jävligt illa.. tänkte att lite mat kunde göra susen eftersom de vart ett par timmar sen sist..men nu vill ja bara spy upp maten.

 

FAN VA FINT

nu är jag glad igen, vankas ju trots allt party imorgon! kommer bli så fint.

puss och god natt mina vänner!


Sometimes things happen for a reason

God dag mina vänner. Gick faktiskt upp tidigt för en gångs skull så redan hunnit med en del, såsom damsugit ..... Woppa. Ligger o päser i soffan nu framför skrärdgårdsdoktorn, så bra! Ska strax åka till totp med fia och senare blir det jobb. Ps. Nåågon som vet hur man lägger upp bilder via ipad..??behöver man något speciellt program eller.. Ah,tacksam för hjälp. Nu måste ja fixa i ordning mig,puss!

where do you go when the world turn its back against?

hej fanz.

äter lite sågspån med mjölk, TYP. Fast är fortfarande äckligt mätt sen taccobuffen jag åt tillsammans med min vän förut. var även på modevisning förut med tillsammans med ida och tobbe, trevligt! nu tänkte ja ta och kolla på beastly igen...SJUKT bra film

funderar på att skaffa mig yttligare ett jobb med, men får kanske ta och börja mitt nya jobb innan och se hur de går med det? de där med tålamod är inte riktigt min grej. även fast dom säger i lotta på bråkmakargatan att tålamod är fiskarens bästa vän. aja, nu vet ni det iallafall. puss

I’m moving on and I’m gonna get stronger now And nothing will break me down

Somnade hemma hos min moster igår runt nio tiden och vaknar upp idag halv ett?!!!!!11 galet. Åkte hem och duscha och nu väntar jag på fia.
Ska fixa lite och sen blir det taccobuffe! can't wait. höres zen


Ingen kan älska som vi.

Mitt försök till att dygna blev ganska misslyckat då jag somnar vid tio tiden, lol. Ska strax åka och hämta mamma och sen passa bebis! Puss

Don't think you know me Cause you don't

Kom precis in efter en timmas prommenad, tänkte nu kolla på skärgårdsdoktorn och hoppas på att inte somna! Tänkte försöka vända tillbaka dygnet nu, känns änna som det är på tiden nu. Affärn öppnar om en timma,tänkte gå upp till affärn då och inhandla red bull hoho sen återstår det och se vad denna dag har att erbjuda! Puss

Cause I can't make a change on my own


you can always try to fix me




goodbyes make you think of what you had, what you lost, and what you took for granted



är så sugen på att gå ut och dansa nu!! men får nöja mig med att äta bilar i sängen framför värsta pojkvänsakadimin. LOL. Har passat bebis idag, lekte på lekplatsen och busade.. så mysigt!


it's better to try and fail than to never know and always wonder.



Nu ska jag dejta kudden och somna tättintill min lilla vovvsing.
Imorgon ska jag jobba.
puss


.


how do i get you alone?



Har inte gjort så mycket annat än vart på personalmöte/ kick off idag, åt världens godaste mat och hade allmänt trevligt. hann dessutom med en kortare fika hos mysan innan detta.
Nu återstår chillidill resten av kvällen, kolla på lite program. roligare än så blir det inte. puss

23:08

Vart riktigt segt att jobba idag, så äckligt bakis men de är sånt man får sota för efter en grym kväll med lite för mycket av det goda.


be yourself and give your best



Haft en jäääääääääääävligt grym kväll med goa brudar och scotts. bilder kommer imorgon. nu ska ja och sigge sova puss

22.10.11

vaknade precis så tänkte hoppa in i duschen en snabbis innan jag åker och hämtar lisa. lite senare kommer fia och malin hit så ska vi föra lite innan rickie kommer och hämtar oss.
även om jag är tröttast i världen nu så hoppas jag att de blir en riktigt grym kväll!



LOL godmorgon.

jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.

fia-ge mig en bra kärlekslåt

frida: LOL



så fin ♥

i act like i don't care, but deep inside, it hurts.

fick med mig två tröjor hem ifrån torp idag för endast 130 kr, så jävla nöjd. pågår just nu feeeeeeeeeet rea i nästan alla affärer på torp så kan hitta riktigt fina kläder för pangpris. så hann vi med en fika också innan jag åkte hem och åt middag med familjen. sen åkte jag hem till min farmor och farfar och kolla på idol med farmor, så mysigt! och vid tio hämta jag min syster vid tåget, känns så skönt att den lilla skiten är hemma hos oss igen. LOVE IT. vad jag ska göra nu är oklart blir nog en film. pussss



jag och fia har även snackat på att ta oss en liten tur till värmen i vinter, men hur det blir med det vet jag inte! HADE BARA VART SÅ JÄVLA SKÖNT. saknar värmen!

you make me crazy


fia, räddaren i nöden! tar mig ut till torp för en fika och shopping!


KUL!

FAN JAG ÄR SÅ JÄVLA AAAAAAAAARG!! vaknade nyss, vilket innebär att jag missat min tandläkartid samt ett träningspass som jag tänkte köra när jag ändå var igång. MEN NE, seeeeeeeeeeeeeeeeeeeen så fick jag huur mycket jobberbjudande som helst ifrån hemtjänsten men när jag svarar så är alla tider uppbokade(!!!!!)

helvete.

we can be heroes just for one day



om sisådär 5 timmar kommer jag befinna mig i tandläkarstolen
om sisådär 17 timmar kommer amanda p framföra den låt jag lägger upp med detta inlägg i idol
om sisådär 19 timmar kommer min älskade syster till uddevalla för att spendera helgen hos oss!

så ser det ut i mitt liv för tillfället, god natt.

Now you're just someone that i used to know

Hej fanz! Ligger i soffan o päser med gulan, slötittar på ett gammalt avsnitt av vänner. Mötte upp julia i stan vid tolv tiden så besökte vi våran gamla skola och träffade lite lärare och så, kul! Däreftergick vi till espresso ock köpte lite fika. Nu ska jag strax dra mig till jobbet, slutar tio så blir fint. Puss!

Don't depend too much on anyone in this world. Because even your shadow leaves you when you're in darkness




Började dagen med jobb ett par timmar därefter tog jag mitt pick och pack och åkte till färgelanda och hade mysdag med fia och malin, massa gotti och eva och adam marathon.. kan ju inte bli bättre? sen myste jag med farmor och farfar och sen hängde med joel en stund. Imorgon ska jag fika med bästis innan jag börjar jobba, va på tok för längesen jag träffade henne! Nu ska jag kolla på kvällens avsnitt utav efterlyst sen sova. Puss!


vill ha en ny bebis

har lite mer än ett år kvar på min nuvarande mobiltelefon, men vill så gärna ha en ny!!
här är dom som jag är mest sugen på (i ordning)



så pappa, om du ser detta vet du vad du ska köpa så lovaaaar jag att va en snäll flicka!

utöver att jag spanar in nya mobiler och drömmer mig bort har det inte hänt så mycket. de enda jag gör är att jobba, roligare än så blir det inte.. puss


.


the more i get the more i want

önska jag var trött nu, men efter att ha sovit i 14 timmar natten innan förstår jag endå. Nåväl, vad har jag gjort idag? jobbat. vad ska jag göra härefter? FÖRSÖKA sova.

längtar till helgen. puss

trött

vaknade nyss, börjar jobba om sisådär 50 minuter så får gå ner och dra i mig något att äta. äääääääääär så trött idag!! låt denna dag gå fort tack. puss

love me when i least deserve it, cause that's when i really need it

såg att jag fått in några nya besökare och tänkte därmed vara så snäll att dela med mig lite om mig själv. inte alls för jag inte kan sova eller något sånt, tänkte enbart på er sötnosar

OM DIG
namn - frida magnusson
bor - uddevalla
syskon - 2 stycken fina jävlar
född - 1992
ögonfärg - grön kanske?
längd - 165 ½ var det sist gång jag kolla
sko storlek -38
höger eller vänsterhänt - höger
stjärntecken - jungfru
hårfärg - brownie
födelseort - uddevalla

DAGENS
låt - someone like you får det bli isånnafall
saknad - sömn
kläder - naked
underkläder - sån skit
mat - taccos
köp - ingenting
göra sen - söva
godis - chips
pinsammaste - att jag gick ut med hunden nyduschad........................så pinsamt

SVARA ÄRLIGT
tycker du om att plocka svamp - inte nått vidare ne
tycker du om godis - jarrå
hur många gånger i veckan äter du godis - beror på
äter du oftast nyttig mat - nä fyfan
tycker du att du själv är söt/snygg - snygg som fan
du ger mycket komplimanger till andra - om de förtjänar de höhö
är du nöjd med ditt förnamn - frida är ju apcoolt.
du tycker att du själv är smart - inte direkt
vad är det sämsta hos dig - drar för mycket i mitt stackars hår
vad är det bästa hos dig - att det inte finns någon annan jävel som mig
har du bra självförtroende - jarrå duger allt
hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - eeeeeeeeeeeehm
du tycker om att vara med tjejer - dom är balla
känner du dina grannar - inte direkt
vad har du för färg på dina underkläder idag - svarta
äger du några Björn Borg kalsonger - faktist så äger jag ett par björn borg kalsonger.
hur många? - brukar inte använda kalsonger, men av en anledning så har jag ett par.
är du en Björn Borg-fjortis ? - fuck no
gillar du skolan - saknar faktist skolan lite......
har du någon gång skolkat - kan hända
spelar du något instrument - barriton är jag en jävel på
sporter/aktiviteter har du gått i - simning, ridning, friskis och svettis samt att jag spelat barriton och gitarr
har du några tatueringar - har ju inte de, men de är på gång!
hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag ? 9876 kanske
tycker du om djur - gillar sigge

BRUKAR DU
sova - händer att jag gör de faktist
ta mediciner du inte borde ta - känns la onödigt
skada dig - är dålig på de
klä dig i svart - jaoppppppppppp
lita på folk - har väldigt svårt att lita på folk, så njaae på den¨
skada dig med flit - fyfarao ne
drömma mardrömmar - son tur är inte
gå i skolan - numera gör jag ju inte de
gå i kyrkan - de brukar jag inte göra
ljuga - ärlighet varar längst
vilja dö - rätt fränt att leva så ne

HAR DU
för många vänner -
har så jag klarar mig
förföljelsemani - vet inte ens va de innebär
någon annan psykisk sjukdom? - nej
skadat någon? - har hänt
färgat håret - Ja.
några piercnings - japp
några tatueringar - nej
egen dator - ja
gjort bort dig rejält - brukar va bra på sånt

ÄR DU
snäll - mot dom som förtjänar det
snygg - som fan
söt - när ja sover enligt mamma
kort - ´varken lång eller kort
klantig - brukar gå in i väggar så antar att svaret är ja
kär - ne fyfan

-

Don't depend too much on anyone in this world. Because even your shadow leaves you when you're in darkness


i don't care if you are going to tell everyone about what i have done to you. But please, don't forget to tell them about what you did to me.


Myser i soffan

Myser i soffan framfor idol med sigge, ska strax ner o hemta mor min o dereffer far vi se om de bkir utgang eller om jag faktiskt stannar hemma. Jobbar imrn o pallar eeeeeeej att va bakis! Åååååååh nu fattar ja hur man gör åäö på ipaden hahha trög å nu fan äre spännande i idol.......bööög denise eller olle åker ut,detta e inte kuuul!

bläääääääää

försökte sova en stund, men de gick inget vidare har ont i mina tänder av någon jävla anledning...........................fast okej, sen fastnade jag även framför en andra chans på svt. att det ska va så mycket man vill kolla på? fan

.


puss



fade into darkness



tagga utgång

sitter nu hemma hos fridaf och ska förfesta lite med ett par snygga brudar innan vi tänkte bege oss ut en sväng. blir dock inte säskilt sent ikväll då ja jobbar imorgon. haft en mysig dag med fia, blev fika på snäckan ett par timmar och chillidil hos henne en stund. bra dag med andra ord! nu får jag nog va social.puss!

.



rätt värdelös dag. vakna halv 4 sen jobb 4-9. nu blir de film sen sleeeeeptime tjing.

mysdag med bästis

haft mysdag med bästis idag. vart på torp och bränt massa pengar men fick köpt en hel del med! såsom en vinterjacka, poncho, underkläder och annat som är bra att ha. därefter åkte vi till stan och bowlade, och oooom jag vann??? självklart. nu kom jag precis hem och har satt på mig en ansiktsmask tänkte kolla på någon film nu. pöss



är typ såhär snygg just nu¨

ps. gaaaaammal bild på mig och isabelle ds.


What are words if you really don't mean them when you say them?

Ligger och lyssnar på Linni Barresjö som är med i idol En sån stjärna hon ääääääär! dör. utöver hon är amanda och andré mina favoriter. SÅ NU VET Ni!

Idag kom min pingla hem efter ett par dagar i utlandet så imorgon ska jag förhoppningsvis spendera min dag med henne. Förövrigt har jag inte gjort så mycket idag. Vart på torp med hannah amanda och selma sen åkte vi in till stan och åt cactuz innan jag åkte hem för lite chillidilltajm och sen frammåt småtimmarna åkte jag ner till oliver och kollade på film. Nu tänkte jag kolla på de senaste avsnittet utav partaj och sen krypa till kojs. sleeep tajt


01:44

jobbintervju-torp-chill med pöjkarna-middag och lördagsmys hos bästa tvillingarna.

 


You can't see when all your dreams are coming true


so never mind the darkness, we still can find a way

jobbat ett par timmar på fritids idag, så mysigt. utöver det har jag inte gjort så mycket annat än kollat på film och ätit massa mat.. eller ah, chips höhö

i skrivande stund kollar jag på my sisters keeper, så fin film. den får mig att tänka på min underbara syster som jag saknar så oerhört. men den jäveln har ju fått för sig att flytta till kalmar så what to do? i still love her.

imorgon blir de upp med tuppen för att besöka familjen jag eventuellt ska jobba hos i framtiden. HÅLL TUMMARNA FÖR JÖSSE NAMN. sen blir de torp med min mor och därefter middag hos mina kära gammla grannar ute i bokenäs, förmodligen, men man vet ju aldrig. thats all. tjingeling.



världens bästa

.

de tråkigaste som finns är att ligga och vänta på tills man somnar.



I'm moving on And I'm gonna get stronger now And nothing will break me down



har spenderat de två senaste nätterna med att kolla sista säsongen utav oc. känns tråkigt att det är över nu. men nu kanske jag kan sova på nätterna istället? får se hur jag gör med den saken.


jag saknar dig min ängel



tack för alla stunder jag fick dela med dig, jag älskar dig
 och jag saknar dig så!


even when the sky is falling down

blev bio med pappsen idag, jägarna 2. Helt okej film, men ingen jag rekomenderar starkt om man säger så.. nu har jag lite program att ta igen så vi hörs.


friendship



i love you.


it feels like a part of me missing when you're gone



BECK, äga grabbarna på tvspel, donken och härmed avslutar jag denna söndagskväll framför oc

if i could fly



Slutade jobbet klockan fyra och har sen dess bara chillat. Soft dag på jobbet, så ska inte klaga. måste vart svintrött imorse för kommer vekligen inte ihåg att jag bloggade..?ahah aja, blir nog chill med boysen ikväll, men vet inte än annars spenderar jag ännu en kväll med min älskade seth cohen! ♥

true words

det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara", lite kunskap bakom "jag vet inte", lite känslor bakom "jag bryr mig inte" och lite smärta bakom "det är lugnt"

tröttast i världen

o r k a r i n t e j o b b a i d a g ........... usch. hörs ikväll!


RSS 2.0